arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

Voor de 18 karakteristieke EPC-0 woningen in Eemnes is de omgevingsvergunning verleend, naar verwachting zal Heijmans de bouwwerkzaamheden nog vóór de bouwvak aanvangen.

De woningen komen in het deelplan Heemweide fase 2. De dorpse sfeer en de prachtige waterpartijen spelen hier de hoofdrol. Door een uitgekiend ontwerp waarbij de woningen zoveel mogelijk georiënteerd worden op de zon, uitgevoerd worden met een hoogwaardige isolatie en energiezuinige installaties, scoren de woningen in de Energie Prestatie Norm een EPC van 0,0! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar: http://www.woneninzuidpoldereemnes.nl/aanbod-heemweide/

Meer nieuws

De laatste loodjes, appartementen 'Poort van Nykerck'

De laatste loodjes, appartementen 'Poort van Nykerck'

De steigers zijn weg, en op de hoek van de Callenbachstraat en de Frieswijkstraat wordt een nieuw Nijkerks icoon zichtbaar. Er wordt druk afgebouwd aan het luxe appartementengebouw 'Poort van Nyke…

Start bouw: Rabobank Randmeren, Nijkerk

Start bouw: Rabobank Randmeren, Nijkerk

Aan de Van 't Hoffstraat in Nijkerk is aannemer Slingerland Bouw gestart met de sloopwerkzaamheden aan de eerste van twee panden van Rabobank Randmeren.

We zijn verhuisd!

We zijn verhuisd!

Na ruim 15 jaar van ontwerpen en tekenen met zicht op de prachtige weilanden aan de Oude Barneveldseweg, vinden we sinds kort onze inspiratie in de levendigheid van de Nijkerkse haven.

In uitvoering: Poort van Nykerck

In uitvoering: Poort van Nykerck

De 10 riante appartementen die worden gerealiseerd op de hoek Callenbachstraat/Torenstraat in Nijkerk, krijgen langzaam maar zeker hun definitieve vorm.

In uitvoering: Bieze Food Group

In uitvoering: Bieze Food Group

De bouw van de nieuwe huisvesting van de Bieze Food Group is in volle gang, het betonskelet van het gebouw wordt langzaam maar zeker zichtbaar.