arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

Een enthousiaste vereniging met 28 leden die gezamenlijk in Nunspeet hun eigen woning ontwikkelen, zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar. Dat is CPO Molenbeek in een notendop. Voor het ontwerp van de woningen heeft de vereniging ons als architect geselecteerd.

Elk van de woningen moet voldoen aan de wensen en uitgangspunten van de bewoner. Toch is het de wens van de vereniging en de stedenbouwkundige dat er een eenduidig beeld ontstaat, zonder 'botsende buren'. Op basis van vele ontwerpworkshops en individuele gesprekken met bewoners zijn we er in geslaagd om 28 woningen te ontwerpen die ondanks hun onderlinge variatie toch een eenheid vormen.
Project:

Betaalbaar een eigen woning ontwikkelen: CPO 'Molenbeek'

Locatie:

Molenbeek, Nunspeet

Opdrachtgever:

Kopersvereniging CPO Molenbeek

Ontwerp:

2016

Realisatie:

2017

Andere projecten

Eigentijdse bungalow Leusden
Nieuwbouw
Particuliere woningbouw

Eigentijdse bungalow Leusden

Deze nieuw te bouwen bungalow sluit programmatisch aan bij de typologie van de bungalows in deze straat en bestaat uit een vrij groot programma op de begane grond en een relatief klein deel op de 1e v…

Moderne villa in het landschap
Nieuwbouw
Particuliere woningbouw

Moderne villa in het landschap

Deze moderne woning onttrekt zich zo veel mogelijk aan het zicht door het dak van de woning op maaiveld te laten beginnen, en een groot deel van het programma van de woning ondergronds te brengen. Het…

Prijsvraag kantoor 'Agrifirm'
Nieuwbouw
Kantoor
Prijsvraag

Prijsvraag kantoor 'Agrifirm'

Een fusie van twee bedrijven in landbouwgrondstoffen resulteerde in een vraag naar een nieuwbouw kantoor op een nieuwe lokatie.

Hoofdkantoor Rabobank Randmeren
Verbouw
Kantoor
Uitbreiding
Interieur

Hoofdkantoor Rabobank Randmeren

De door ons bureau ontworpen en in 1995 gerealiseerde gebouwen van de Rabobank aan de Van 't Hoffstraat in Nijkerk zijn in 2012 een flinke metamorfose ondergaan.

Uitbreiding voor Dobbe Transport
Bedrijfsgebouw
Kantoor
Uitbreiding

Uitbreiding voor Dobbe Transport

Het bedrijfspand dat wij in 2004 ontwierpen voor Dobbe Transport wordt flink uitgebreid. Het pand, prominent gelegen aan de A4, krijgt zowel nieuwe kantoorruimte als extra opslagruimte.