arrow-down arrow-right arrow-left arrow-up ot

Fabrikant van hoogwaardig vezeltextiel King Nonwovens verruilt Lelystad voor Zeewolde, waar Aan de Stegge voor het bedrijf een nieuw pand gaat realiseren op de Gooise Hoek.

Op de prominente locatie op de hoek van de N305 en de Spiekweg, wordt ca. 14.000 m² bedrijfshuisvesting gerealiseerd voor King. De zichtlocatie aan het water biedt straks ruimte aan alle productiefaciliteiten van het bedrijf, en een 2-laags kantoor. Het complex is visueel opgedeeld in volumes van verschillende groottes, met elk hun eigen materialisering. Aan de achterzijde is alle logistiek georganiseerd. Ter plaatse van het kantoor wordt een keerwand in het water gerealiseerd.
Project:

Hoogwaardige invulling 'Gooise Hoek' in Zeewolde

Locatie:

Bedrijventerrein Trekkersveld, Zeewolde

Opdrachtgever:

King Nonwovens / Aan de Stegge

Ontwerp:

2016

Realisatie:

2017

Andere projecten

Yacht Support
Nieuwbouw
Bedrijfsgebouw
Kantoor

Yacht Support

Aanvankelijk had onze opdrachtgever op deze prachtige locatie aan de Arkervaart in Nijkerk een klassiek gebouw voor ogen. Het beeldkwaliteitsplan vroeg duidelijk om andere uitgangspunten.

Renovatie en restyling vrijstaand woonhuis
Particuliere woningbouw
Verbouw
Renovatie
Uitbreiding

Renovatie en restyling vrijstaand woonhuis

Naast het bestaande gebouw is, verbonden met een glazen tussenlid, een flink bijgebouw geplaatst met een eigenzinnige uitstraling met veel glas, gepotdekseld hout en een rieten kap.

Bouw Transport
Nieuwbouw
Bedrijfsgebouw

Bouw Transport

De opdracht voor dit gebouw was helder en simpel: realiseer een gebouw met zoveel mogelijk palletplaatsen. Een opdracht die vaak haaks staat op het realiseren van een aansprekend ontwerp.

Ambitieuze nieuwbouw voor ITEQ
Nieuwbouw
Bedrijfsgebouw
Kantoor

Ambitieuze nieuwbouw voor ITEQ

Vanwege de vergaande ambities voor de komende jaren, laat ITEQ een geheel nieuw pand bouwen op bedrijventerrein de Flier in Nijkerk.

Kerkgebouw NGK 'Het Kruispunt'
Nieuwbouw
Kerken

Kerkgebouw NGK 'Het Kruispunt'

Dit ontwerp voor de Nederlands Gereformeerde Kerk in Zeewolde is ontstaan na een reeks van studies. Het zeer krappe budget vroeg om een compact bouwvolume.